Somalia

Olen Soma, kymmenvuotias luontoharrastaja. Asun Äitin ja Isän kanssa Sienimetsässä Kuikkajärven rannalla. Koska en itse osaa vielä kaikkia tietokonejuttuja, niin Isä toimii minun sihteerinäni. (Sihteeri on kylläkin afrikkalainen lintu).

2006-12-19

Joulunodotusta

Kohta on vuoden pimein aika. Silloin Joulupukki (Santa Claus) tuo lahjoja, jos on ollut kiltti. Olen luullut että lahjoja saa silloin kamalan paljon, jos on itse ollut kiltti, mutta ilmeisesti se kiltteysjuttu onkin niin, että jos vanhemmat ovat kilttejä niin saan paljon lahjoja.

Tämän joulun suosikkilahjoja ovat Vompatti-tuoteperheen tuotteet, kuten Vompattipiparit, Vompatti-pehmolelut, Vompatti-kaulakorut ja itsetehdyt (mahdollisimman suuret) pahvivompatit. Itseasiassa melkein kaikki Vompatti-tuotteet ovat tee-se-itse -lahjoja. Olemme myös saaneet vompattimuotin, jolla voi tehdä lumivompatteja, kun vaan olisi lunta.

Olen kiinnittänyt teipillä seinään sänkyni viereen monta paperia että voin kirjoittaa kaikki lahjatoiveeni niille. Toivon Joulupukilta:
-vauvanukkea,
-paljon lunta,
-Lordia ja
-Elisa lahjakaista.

En tiedä mikä se Elisa lahjakainen on, mutta televisiossa puhutaan siitä niin paljon, että minäkin haluan sellaisen. Se nimittäin on sillä lailla, että kun esimerkiksi kaupassa sanon kaikkien lelujen kohdalla, että "Minä haluan tuollaisen", niin aina joskus vanhemmat sitten heltyvät. Mutta eivät he koskaan ostaisi mitään, ellei heitä koko ajan muistuttaisi. Mutta sitten kun he kysyvät, että "Tiedätkö sinä edes mikä se on?", enkä minä yhtään tiedä, niin peli on menetetty, eikä sitä lelua osteta. Niin minä sitten jouduin tekemään itse sen Elisa lahjakaisenkin:Mitähän siellä on? Täytyy nyt vain nodottaa sitä joulua, että päästään avaamaan!

6 Comments:

  • At 14:14, Anonymous Anonyymi said…

    Hei Soma!
    Saitko joulupukilta sen lahjakaistan?

    Iloista tapaninpäivää!

     
  • At 23:03, Blogger Soma said…

    Kiitos. Unohdin sen lahjakaistan kokonaan kun Joulupukki toi niin paljon lahjoja. Sain joululahjaksi:
    aamutossut,
    Aku Ankan joulukirjan,
    Bambi-puseron,
    Hama-helmiä,
    hameen,
    ison satukirjan,
    kaulakorun,
    lehtitelineen,
    lyhdyn,
    pianopipon,
    pikkuponilinnan,
    silitysraudan,
    S-mukin,
    taiteilulaatikon,
    uimalasit,
    vanttuut,
    vauvanuken &
    villasukat.

     
  • At 08:14, Anonymous Anonyymi said…

    No jopas oletkin ollut kilttinä, noin paljon hienoja lahjoja!

     
  • At 01:06, Blogger Soma said…

    Niin, ja sitten sain vielä pingviinilautasen, mikä oli hyvä, kun monta vuotta vanha Nalle Puh -lautaseni meni rikki viime viikolla.

     
  • At 22:24, Anonymous Anonyymi said…

    hei! mistä voin ostaa vompatti-pehmolelun?

     
  • At 18:13, Blogger Soma said…

    Australiasta. Se vompatti on Aksun Vaarin ja joku hänen kaverinsa on tuonut sen sieltä.

     

Lähetä kommentti

<< Home