Somalia

Olen Soma, kymmenvuotias luontoharrastaja. Asun Äitin ja Isän kanssa Sienimetsässä Kuikkajärven rannalla. Koska en itse osaa vielä kaikkia tietokonejuttuja, niin Isä toimii minun sihteerinäni. (Sihteeri on kylläkin afrikkalainen lintu).

2007-10-09

Messuilla

Ihan Somalian alussa pyöräilin Kuikkajärven ympäri Isän kanssa. Silloin istuin vielä vauvaistuimella. Viime viikolla pyöräilimme taas järven ympäri, ja nyt ajoin omaa pyörää. Se oli eväsretki. Lähteen luona söimme porkkanat.

Kävimme messuilla. Näin siellä hirviön, mutta sitten keksinkin, että se on kala. Siellä messuilla oli kyllä kala-akvaariokin, jossa ui sampia. Sitten siellä oli sieninäyttely. Siinä näyttelyssä oli valtavasti tuntemattomia sieniä, mutta kanttarellin tunsin, kun se on pihasieni.

Isä astui vahingossa ukkoetanan päälle. Sen jälkeen onkin ollut sateista ilmaa, kun sääennustaja kuoli. Seuraavana päivänä siinä oli peltoetana ja lasikotilo (Vitrina pellucida) sitä ukkoetanaa syömässä.
Minusta on silti hyvä, että sataisi vettä niin paljon, että maa peittyisi, ja sitten voisin uida pintaan, kun minä osaan uida.