Somalia

Olen Soma, kymmenvuotias luontoharrastaja. Asun Äitin ja Isän kanssa Sienimetsässä Kuikkajärven rannalla. Koska en itse osaa vielä kaikkia tietokonejuttuja, niin Isä toimii minun sihteerinäni. (Sihteeri on kylläkin afrikkalainen lintu).

2009-05-09

Mimmi 1935 - 2008

4 Comments:

  • At 21:16, Anonymous Anonyymi said…

    Voi sentään. Otamme osaa! Mutta pitkä elämä ja kunniallinen kuolema. Suurin osa kilppareista kai kuitenkin kuolee ennen aikojaan huonoon hoitoon. - 2 * A & E & K

     
  • At 09:04, Anonymous Anonyymi said…

    Osanottomme täältä Helsingistä JAP & JEP

     
  • At 20:32, Anonymous Anonyymi said…

    Sain sähköpostitse linkkisi ja ikävän uutisen. Mimmi, jota aluksi luulimme urospuoliseksi munikin sitten vanhempiemme sängyn alle munan ja nimeksi tuli Mimmi, tuli meille muistaakseni joskus 1960-luvun lopulla yhtenä talvisena iltana. Mimmillä oli myös 2 kaveria jotka majoittuivat eri perheisiin joista Mimmi oli näköjään onnekkain ja eli näinkin pitkään, toiset ovat kuolleet jo ajat sitten. Näykkikö Mimmi sinunkin varpaitasi pöydän alla?
    T: Timo K.

     
  • At 23:27, Anonymous Karwin said…

    Kun Mimmi tuli meille 80-luvun taitteessa, se monesti säikäytti näykkäisemällä hikistä sukkaa. Ainakin kerran tuohon aikaan meillä vieraili nuorempi saman lajin konna, joka kovasti ajoi Mimmiä takaa ja halusi purra - en ole varma oliko se viimeinen kerta kun se tapasi muita konnia. Suihkusta Mimmi piti kovasti ja viimeiset vuodet se saunoi kanssamme. -Karri.

     

Lähetä kommentti

<< Home